Çarşamba, Nisan 21, 2010

Dayak Cennetten Çıkmadır !



Balotelli, Materazzi'den dayak yemiş ! 


Buraya kadar bir arıza yoktu, en azından şimdiye kadar yoktu...


Ahanda arıza ; ''Balotelli mi dayaklık ?'' yoksa ''Materazzi mi dayakçı ?''... Aslına bakarsanız ikiside doğru seçenek(materazzi'de dayaklık tabi o ayrı).  


Balotelli'ye ayrı bir sempatim var, gerek anarşistliği gerek aykırı tavırları gerekse de açıksözlülüğü ile herzaman gönlümde ayrı bir yeri vardır...


Materazzi ise ; kasap, sözüne güvenilmez, artist, küfürbaz, iğrenç, sarhoş bir adam benim için. Şöyle söyleyim ; Bilica kadar bile değeri yoktur benim gözümde.


 Tarafımı açık ettiğime göre bir kaç kelam edeyim... Materazzi ipe sapa gelmeyen bir adam, kendi gençlik yıllarında yaptığı hatalara bakmıyormuş gibi gidip Balotelli'ye vurmuş kendini bilmez. 


N'apmış Balotelli ? Taraftarla kavga etmiş... Normal, yoksa değil mi ? Zamanında Materazzi'nin yok muydu böyle olayları ? Vardı elbet ! 


Haa ! vuracaksanda gidip bunu başka yerde yapıcaksın arkadaş ! Destansı bir galibiyet aldığın önemli bir maçın ardından bunu yapmazsın ! Gidersin tesislerde ve ya dışarıda kimsenin görmeyeceği yerde ne söylersen söylersin, kavga ediceksende edersin ! Millete reklam niye ediyorsun takımını Allah'ın delisi ? 

Hiç yorum yok: