Pazar, Haziran 27, 2010

Hedo, Orlando Magic Yolunda !



Geçen yazın en büyük tartışma konularından birisiydi, Hidayet... 


Orlando'nun istediği kontratı vermemesi ve akabinde Toronto'ya imza atması büyük tartışmalara sebebiyet vermişti. Tabi bunların arasında bir de Portland'a gidip imza atmama durumu da vardı, neyse geçelim konumuza.


Hatırlayacağınız üzere Hidayet medya aracılığıyla takasını istemişti, kendisine haksızlık yapıldığını ve takımın başarısızlığının bahane edilerek kendisinin taraftarın önüne bir kurban olarak sunulmasından duyduğu rahatsızlığı dile getirmişti geçen günlerde. 


Hidayet'in Toronto'ya gitmesini yadırgayan birisi olarak ; açıkçası ayrılma isteği beni memnun etmişti. Çünkü Toronto yumuşak bir takımdı ve doğruyu söylemek gerekirse de zayıf bir kadroya sahipti. Tüm bunların yanına Hidayet'in doğru kullanılmaması ve yaşadığı haksızlıklar da eklenince Hidayet'in takasını istemesine pek şaşırmadım.


Takas dedikoduları ilk olarak Sacremento ile alakalı olarak ayyuka çıkmıştı... Açıkçası Hidayet'in Sacremento için uygun bir oyuncu olduğunu düşünüyorum fakat Sacremento'nun batı konferansında yer alması başarı konusunda biraz endişelenmeme sebep oluyordu. Tamam, Tyreke Evans gibi bir süper yıldız adayı var kadrosunda, Kings'in. Ama başarıya ulaşmaları biraz süre alabilir, Hidayet'in de artık yaşlandığını düşünürsek - eğer başarılı olmak istiyorsa - bu opsiyon biraz devre dışı kalıyordu, fakat şunu da söylemek gerek ; eğer Hedo Kings'e giderse sevinirim onun adına, çünkü en azından savaşan bir takıma gitmiş olur...


Hedo ile ilgili diğer bir takas söylentisi ise Orlando ile alakalı, hatta buna söylenti demek yanlış olur , çünkü görüşmeler başlamış ! Görüşmeler başlamış başlayacağına da şuan için atılan somut bir adım yokmuş takip ettiğim kadarıyla. 


Otis Smith'in geçen sene Hedo için söyledikleri hala akıllardadır. Baya baya Hedo'nun kötü bir oyuncu olduğunu ima etmişti, tüm bunların yanına bir de Hedo'nun Orlando'da ki maçta yuhalanması da eklenince, Florida yolunun Hedo için daha dikenli bir hal aldığını söylemek mümkün. Umarım kendisi için hayırlı olan tercihi yapar da başarılı olur Hedo !

Hiç yorum yok: