Pazartesi, Mayıs 10, 2010

2010 Dünya Kupası Albümü



4 yılda 1 bir bu zamanlar içimi çocukça bir his kaplıyor nedense...

Aslında '' nedense '' nin açılımını yapmak lazım... Efenim malumunuz Dünya Kupası yaklaşmakta bu da demek oluyor ki en büyük oyuncağımıza olan özlemimiz nihayet sona erecek ! 

Aslında oyuncaktan kastım sadece futbol değil... En keskin örneği ; '' para tuzağı mı ? '' yoksa '' koleksiyoncular için bir fırsat mı ? '' olduğunu hala anlayamadığım Dünya Kupası albümü.

2002 yılından beri müptelası etti bizi, Panini kendine bu albümler sayesinde, hatta müptela olmakla kalmayıp direk mala bağladık çünkü okul harçlığımın hepsini bu lanet albümlere yatırıyor, annem ve babamla sürekli bir sürtüşme içerisine giriyoduk.

Allah'tan atlattık bunları ! Piyango miyango vurmadı baştan söyleyeyim, sadece biraz büyüdüm... Peki büyümem bu albümlere ilgi duymamamı engelliyor mu ? Hayır pek sanmıyorum... 

Bu senede aldık bir Panini albümü, aldık almasına da biraz kazık yedik çünkü sevgili Panini amca zam yapmış çıkartmalara ! Öyle az buz bir zamda sanmayın ha !!! Bayağı bildiğiniz %100'ü geçirmişler...

Eskiden 5 çıkartma paketi(2.5 TL) alana albümü hediye ediyorlardı, şimdi ise bu durumu tamamen ortadan kaldırmışlar. Kapitalizmin etrafımızı sardığı, enflasyon canavarının dişini bize göster(me)meye başladığı şu son dönemlerde, ekonomik krizi de yaşayınca, içinde sadece 6 tane çıkartma bulunan albümü 2.5 TL'ye gayet rahat alabiliyorsunuz !

6 tane çıkartma neyimize yeticek ? Yetmez tabi, 500 küsür çıkartma var sonuçta ! Ama Panini amca akıllı, gitmiş basmış zammı ! Eskiden 50 kuruşa aldığımız o 5'li çıkartma paketini şu an 1 TL'ye almaya mecbur etmiş bizi... Ulan Panini amca ulan !!!

Neyse biraz daha uzatırsam kötü olucak... Eksik veya fazla çıkartmalar için irtibatta olalım... NOT: Albümün tüm çıkartmalarını toplamak 200 küsür TL'ye mal oluyor haberinize !.. 

Hiç yorum yok: