Salı, Mayıs 11, 2010

Batuhan Gitti ?



Sonunda beklenen oldu, Batuhan Karadeniz, Mustafa Denizli'ni egosuna yenilerek takımdan gönderildi !

Aydın Karabulut ve Serdar Kurtuluş'un gönderilmesi ile başlatılan '' Beşiktaş'ın geleceğini ipotek altına alma projesi '' nin son halkası oldu Batuhan... Mustafa Denizli, ABD'nin Büyük Orta Doğu projesi misali saman altından Beşiktaş'ın köküne kibriti çaktı !!!

Çok değil yaa, 2 - 3 sene öncesine kadar Serdar Kurtuluş, Türkiye'nin en önemli futbolcuları arasında gösteriliyordu. Gerek ümit milli gerek A milli takım formasını başarıyla terletiyordu, ama şu an nerede ? Gaziantep'te sürünmekte kendisi. Neden gönderildi ki bu çocuk ? Aslına bakarsanız hepimiz biliyoruz neden olduğunu fakat görmezlikten geliyoruz... Mustafa Denizli'nin otoritesini sarsmışmış ! Ne sarsması arkadaş ? Zaat-ı muhterem sadece Ertuğrul Sağlam'ı özlediğini söyledi ! Ama Mustafa Hoca bu !!! Ona göre bu davranış onun otoritesine zarar vericek bir davranış !!!

Peki ya Aydın !!! O da Serdar'la aynı kaderi paylaşmadı mı ? Mustafa Denizli'nin egosuna kurban gitmedi mi ? Çok değil yaa dönün bakın arşivlere ! Bu çocuk daha 1 sene öncesine kadar attığı gollerle ana haber bültenlerine konu olmuyor muydu ? N'oldu da Mustafa Hoca bu çocuğu gönderdi ? Gönderdi, çünkü hali ve davranışları olgun değildi ! Sizce bu bir bahane mi ? Mustafa Hoca genç olmadı mı arkadaş ? Geçmedi mi bu yollardan ?.. Elbette geçti o da biliyor ne olduğunu ! Bu çocukların tek suçu yalaka olmamaları ! Olmasınlar da zaten !!! 

Son kurban Batuhan oldu üstte de belirttiğim gibi ! Batuhan ki Türkiye'nin umudu, o ki Beşiktaş'ın umudu, ama onun Mustafa Hoca gözünde bütün sezon yatan bir Nobre kadar değeri yok ! Sebep yine bilindik, çocuk sivri dilli ve uslanmaz ! Tamam kabul ediyorum bu adam dozunu biraz fazla kaçırıyor ama, bir futbolcu sadece 1 maç ilk 11'de oynatılıp gönderilmez ki ! He adam olmuyor mu ? Bırak kendi halinde kavrulsun ! Önünde çok güzel bir örneğin bile var ; Balotelli... Balotelli yapmadığını bırakmadı İnter klübüne, ama n'oldu İnter onu sattı mı ? Hayırrr ! İnter dedik İnter'den gidelim... Adriano vardı abi Adriano ! Uslanmazın teki değil miydi ? N'aptı İnter kiraya verdi, gitsin görsün memleketini geri gelsin, akıllansın adam olsun diye ! Döndü, biraz toparlanır gibi gözüktü ! Ama bu toparlanmayı da takımda şans bularak başardı... Fakat ki fakat adam dellendiği için satıldı ! Bu kadar basit ! Batuhan sapıtkan bir deli mi ? Hayırr !!!

Hee bizimkiler n'aptı götürdü Batuhan'ı Eskişehir'e kiraya verdi ! Yapılacak şey o değildi işte ! Gönderecektin bir Diyarbakır'a Batuhan'ı bak nasıl akıllanıyordu !!!

Sözüm sana Mustafa Denizli ! 5 dakika oynadttığın(o da Manchester United maçıydı) adamı satmak güzel iş, tebrik ediyorum seni ! Verdiğin zararın umarım farkındasındır hocam !!! Sinan Vardar nerdesin ? ? ?

Hiç yorum yok: