Pazar, Mayıs 23, 2010

Materazzi ve Final...



Biliyorsunuz ; Materazzi'yi pek sevmem(sevmemek ne kelime nefret ederim). Son zamanlarda yaşlanmanın da verdiği bir ceza(bana göre ödül) ile finalde oynamadı, iyi de oldu ! Keza oynasaydı van Buyten kazmasından daha iyi bir performans sergileyeceğini sanmıyordum. Sadece son dakikalarda Mourinho'nun sahadaki İtalayan(!) popülasyonunu arttırma(arttırma derken, tek İtalyan Materazzi idi zaten) mantığıyla o oynatıldı (ona da oynamak denebilirse tabi). 


Müzip bir adam Materazzi. Fotoğrafta da görüldüğü üzere kupa için kendisine özel bir tişört yaptırmış... Anlamsız, salakça bakışları içerisinde kupaya uzanırken görülüyor tişörtteki fotoğrafında insanlık abidesi paşamız... Hoşuma gitti, bravo Materazzi. 


ÖNERME : Sevgili Moratticiğim(babamın oğlu olduğu için bu kadar rahatım :p) Mourinho gidecek belli ! Hiç uğraşma Mihajlovic ile felan, gel sen sözümü dinle Materazzi'yi teknik direktör yap. Futbolu da bırakmasın, çünkü bırakırsa ağlarım(he he kesin ağlarım). Hem futbolcu hem teknik direktör olsun, hayat bayram olsun !!!

Hiç yorum yok: