Salı, Şubat 16, 2010

Kolanın Gazı Kaçıyor ; Chatman




Beşiktaş Basketbol Takımı'nın son yıllarda bulup oynatabildiği(!) en iyi oyunculardan birisiydi Chatman. El- Amin'in gidişinin ardından oyun kurucu bölgesinde büyük bir boşluk oluşmuştu. Ne Tekel'den alınan Aubrey Reese, ne uzun yıllar euroleague'de forvet(!) olarak forma giyen Dalmau, ne de NBDL'den gelen Brian Chase, Beşiktaş'ın kanayan oyun kurucu yarasına merhem olamamıştı. Geçen sezonun başlarında kadroya dahil edilen Chatman bir umut da olsa heyecanlandırmıştı bizi. Hatta 2 sezon önce gelmiş olsa idi Beşiktaş'ın Uleb Cup'ı almasını sağlayabileceğini inanıyordum, o derece güvenim tamdı ona.


Chatman şuanda Beşiktaş'ın en iyi oyuncusu konumundaydı, özellikle takımı sürüklemesi ve liderlik etmesi onu diğer kısalardan ayırıyordu. Bu senede müthiş bir performans sergiliyordu, Burak Bıyıktay'ın sisteminde ana parça olarak görev yapmakla beraber Engin Atsür'le de iyi bir guard ikilisi oluşturuyorlardı. Tam aranan kan bulundu, önümüzdeki sene bu iskeletin üstüne iyi bir kadro yapılırsa(o biraz zor, bu basketbol şubesi ile) başarılı olunur dediğim bir dönemde,Chatman deyim yerindeyse işi bokluyordu ! Teşekkürler Chatman, teşekkürler yönetim !!!


NOT: NE ZAMAN BİR YABANCI GETİRSELER, YA SAKAT ÇIKIYOR, YA KEŞ, YA DA PARAGÖZ !!! ŞAHSİYETLİ BİR ADAM BULAMIYOR MUSUNUZ KARDEŞİM ?

Hiç yorum yok: