Perşembe, Ağustos 19, 2010

Garp Kurnazı ; Jose Mourinho !


Hahaha ne komik demi ? Şark kurnazı olarak mazmunlaşmaya yüz tutmuş bi kalıbı Garp Kurnazına çevirdim, çok güzel ! Bu postta Mourinho'nun seceresini çıkartıcak değilim, burda sadece Mourinho'ya -bazılarına göre eleştiri, bazılarına göre ise övgü yöneltme amacını taşıyorum. Yani iki tarafı keskin bıçak !

Hatırlayacağımız üzere ; Ricardo Carvalho'yu takımına katmıştı geçen günlerde. Peki Carvalho'yu almadan bir kaç gün önce ne demişti ; '' Ricardo Carvalho'yla ilgileniyorduk, fakat onu almaktan vazgeçtik. '' Osmanlı'nın turan taktiği gibi mübarek, garip adam şu Mourinho...

Peki son aldığı oyuncu yani '' bizim evladımız '' olarak lanse edilen Mesut Özil ? Onda da aynı taktiği uyguladı '' The Special One ''. Önce ; '' Mesut Özil'i almak istedik, fakat kulübü onu bırakmadı '' diyerek milleti bu transferden vazgeçtiklerine inandırmak istedi, sonra da 15 milyon € ' ya işi bitirip adamı basına tanıttı. Kayseri kökenli olmasın bu Mourinho !

Gerrard, Ashley Cole ve Maicon için de aynı ifadeleri kullanmıştı Mourinho, bakalım Real Madrid bu oyuncuları alabilecek mi ?

Hiç yorum yok: