Pazartesi, Ocak 11, 2010

SPEKÜLATİF PERFORMANS


Geceye damga vuran isim hiç kuşkusuz LeBron James idi. İlk çeyreğinde şut kaçırmadığı maçta 45 dakika süre alan James ; 19 - 13 isabetle 41 sayı, 10 ribaunt ve 8 asistle triple - double'ın kıyısından döndü. Tüm bu müthiş istatistiklerine rağmen hiç hücum ribaundu alamamasını da ilginç bir not olarak sizlere aktaralım. Özellikle Portland'ın son anlarda 13 - 2'lik bir seri yakalamasına rağmen maçı kazanan taraf Cavs oldu. Mo Williams'ın berbat şut yüzdesini de unutmamak lazım, neredeyse LeBron kadar şut atan Williams, 16 sayıda kalarak son zamanlardaki çıkışının bir '' süpriz '' olduğunu bize gösterdi.

Geceye damgasını vuran diğer bir isim ise Boston'lu Rajon Rondo oldu. 20 sayı, 13 asist ve 10 ribaundla oynayarak triple - double yapan Rondo, özellikle pota altını müthiş besledi. Kendrick Perkins'in 16, Sheed'in de 29 sayısında onun büyük bir katkısı var.

Gecenin sürpriz ismi ise Cavs'lı Javad Williams oldu. Draft edildiğinden beri bir türlü kendisinden beklenen performansı sergilemeyen Williams, Portland gibi son anları müthiş bir heyecana sebep olan maçta 17 dakika gibi ciddi bir süre aldı. Bu 17 dakikada 10 sayı atarak kariyer rekorunu kıran Williams, 2 ribaunt çekmeyi de başardı.

Hiç yorum yok: