Salı, Ocak 12, 2010

SPEKÜLATİF PERFORMANS


Günün en spekülatif performansında dün olduğu gibi bugünde LeBron James var. LBJ dün 2 asistle triple - doble'ı kaçırırken, bugün de 2 ribauntla triple - double'ı kaçırdı. James 37 sayı, 11 asist, 8 ribaunt ve 4 blok yaptı. Tüm bunların yanı sıra 2 top çalmayı da başaran James, özellikle karşılaşmanın son anlarında müthiş oynadı. Son anlarda neredeyse her attığı şutta sayıyı bulan James'e karşılığı ise takım arkadaşı Delonte West verdi ! Özellikle son dakikalarda yaptığı top kayıplarıyla Golden State hesabına çalışan West büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Cavs adına gecenin diğer bir hayal kırıklığı ise her zaman ki gibi Mo Williams oldu. 8 - 2 gibi kendi standartlarında iyi bir çizgi tutturmayı başaran (!) Mo özellikle asistleriyle takıma katkıda bulundu. Mo, 7 asist yaparak bir anlamda '' Ulan isteyince beceriyormuş '' dedirtti.

Günün göze çarpan bir diğer ismi de Steve Nash oldu. Nash 18 - 12 isabetle 30 sayı buldu. Tüm bu 30 sayısının yanı sıra 11 asist ve 7 ribaunt alan Nash bir anlamda triple - double'ı kaçırdı. Bu arada ilginç bir not olarak aktaralım ; Grant Hill, Bucks maçında 6 sayı bularak, kariyerinin 15.000.sayısını buldu. Yine bir haber ; Michael Redd herkesi şaşırtarak yine sakatlandı ! Bucks'ın özellikle Kasım ayındaki çıkışında büyük bir katkısı olan Jennigs ise Suns maçında 18 - 5 gibi müthiş bir isabet oranı tutturmayı başardı ! Bu 18 şutunun 11'inin üçlük olarak potaya göndermiş olduğunu da hatırlatalım.

Günün diğer dikkat çeken ismi ise temsilcimiz Mehmet Okur oldu. Memo takımının Miami'yi yendiği maçta 24 dakika sahada kalmasına rağmen ; 13 sayı, 4 ribaunt ve 4 asist yaptı. Ayrıca Memo maçta takımının 6 bloğunun 5'ini yaparak kariyer rekorunu egale etmeyi başardı.

Hiç yorum yok: