Çarşamba, Ocak 13, 2010

SPEKÜLATİF PERFORMANS


Son iki gündür yaşadığımız LeBron James sendromunu bugün atlatmış bulunmaktayız. Günün en spekülatif performansı Stephon Jackson'dan geldi. Kaptan Jack'in kariyer gecesine şahit olan maçta Bobcats, Rockets'ı 2. yarıdaki etkili oyunuyla yenerken, Jackson 43 dakika oynadığı maçta 22 - 15 isabetle 43 sayı, 8 ribaunt ve 3 asistle oynadı. Bu istatistiklerinin yanına 3'de top çalma eklemeyi başaran Kaptan Jack, ayrıca attığı 43 sayıyla da takımının sayı rekorunu da kırdı. Maçın tamamında forma giyen Gerald Wallace ve 46 dakika sahada kalan Boris Diaw'dan sonra takımda en çok süre alan oyuncu olmasına rağmen müthiş bir maç çıkararak kendisine '' aferin lan '' dedirtti. Özellikle Wallace ve Diaw'ın maç bitiminde yürüyecek hallerinin kalmayışını da göz önüne alırsak, aferini hak ettiğini görebiliriz !!!

Gecenin diğer spekülatif performansı ise ; Dwight Howard'tan geldi. Özellikle son çeyreğinde müthiş oynadığı maçta Magic, Kings'i 101 - 88 yendi. (Maçın son çeyreğinin sonucu : 33 - 10)
Howard tabiri caizse azarak 30 sayı, 16 ribaunt, 5 asist , 3 blok ve 3 top çalma ile oynadı.

Gecenin en ilginç olayı ise Memphis - Los Angeles Clippers maçında yaşandı. Karşılaşmanın son çeyreğinde bir anda salonun yangın alarmı çalışınca seyirciler salonu boşaltmaya başladı. Daha sonra önemli bir şeyin olmadığı anlanınca bazı taraftarlar geri döndü. Grizzlies yönetiminden yapılan açıklamaya göre ise alarm ; su borularının fazla su taşımasından dolayı çalışmış. Yangın alarmına birisinin basıp kaçma ihtimalini değerlendirseler iyi olur, çünkü açıkladıkları sebep bana inandırıcı gelmedi !

Hiç yorum yok: